Túráink

The Vintage Riders

Toszkána

Az ezer kanyar országa

Image
Egyedi túra ajánlatkérés
Időpontok és jelentkezés
Balaton-felvidék

A Káli-medence eldugott kincsei

Image
Egyedi túra ajánlatkérés
Időpontok és jelentkezés
Jelentkezz most!

4 egyszerű lépés

1. lépés: Válaszd ki a túrát!

Ezen az oldalon tudsz válogatni az előre meghatározott túráink között, és kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. A túrákhoz tartozó részletes leírást, és minden információt a jelentkezés gombra, vagy a túra dátumára kattintva tudod megtekinteni. Abban az esetben, ha egyik időpont sem megfelelő számodra, van lehetőség egyedi túra szervezést is kérni. Ennek részleteit az ajánlatkérés menüpontban találod.

2. lépés: Jelentkezés

A programleírás mellett található a jelentkezési űrlap az árainkkal együtt. Minden túránál 4 csomag közül tudsz választani, az igényeidnek megfelelőlen. Ahhoz, hogy részt vehess a túrán, ki kell töltened, és be kell küldened az űrlapot Nekünk. Ne aggódj, az egész nem több 5 percnél!

3. lépés: Véglegesítés

Miután megkaptuk a jelentkezésed, az űrlapban megadott adatok alapján elkészítjük a szerződésedet és díjbekérődet, majd elküldjük őket az általad megadott email címre. Jelentkezésed a szerződés aláírásával és visszaküldésével, illetve a díjbekérő befizetésével válik véglegessé. Természetesen vannak túralemondási lehetőségeink is, ennek részleteit megtalálod, majd a szerződésedben.

4. lépés: Indulás!

Végül pedig, már csak annyit kérünk Tőled, hogy időben érkezz meg a túra indulópontjára. Sajnos nincs lehetőségünk a helyszínre történő lejutást és a bérelhető motorjaink mellett további motorok szállítását biztosítani, de ha tudunk, szívesen segítünk. Amennyiben segítségre lenne szükséged ezzel kapcsolatban, kérjük írj egy email-t az info@vmc-garage.com címre!

Tájékoztatók