Túráink

The Vintage Riders

Image
TOSZKÁNA, AZ EZER KANYAR ORSZÁGA
Sok éve járunk erre a vidékre és még mindig tartogat felfedezni valót. Kedvenc városkáink, mint Volterra, San Gimignanó, Monteriggioni, Montalcino, Vinci, San Dalmazió, Casole di Elsa és Lajatico már szinte ismerősként köszön vissza hangulatos középkori főtereivel, kávézóival.
Egyedi túra ajánlatkérés
Időpontok és jelentkezés
Image
BALATON-FELVIDÉK
A Balaton-felvidék és azon belül a Káli-medence az ország egyik különleges hangulatú földtörténeti helye, telis-tele zegzugos, hangulatos utakkal, melyek olykor különleges panorámát biztosítanak a Balatonra. A programokat úgy terveztük meg, hogy a lehető legkevesebbet motorozzunk nagyobb forgalmú utakon, így közelebbről megismerhetjük eme csodálatos táj által kínált lehetőségeket.
Egyedi túra ajánlatkérés
Időpontok és jelentkezés
Jelentkezz most!

4 egyszerű lépés

1. lépés: Válaszd ki a túrát!

Ezen az oldalon tudsz válogatni az előre meghatározott túráink között, és kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. A túrákhoz tartozó részletes leírást, és minden információt a jelentkezés gombra, vagy a túra dátumára kattintva tudod megtekinteni. Abban az esetben, ha egyik időpont sem megfelelő számodra, van lehetőség egyedi túra szervezést is kérni. Ennek részleteit az ajánlatkérés menüpontban találod.

2. lépés: Jelentkezés

A programleírás mellett található a jelentkezési űrlap az árainkkal együtt. Minden túránál 4 csomag közül tudsz választani, az igényeidnek megfelelőlen. Ahhoz, hogy részt vehess a túrán, ki kell töltened, és be kell küldened az űrlapot Nekünk. Ne aggódj, az egész nem több 5 percnél!

3. lépés: Véglegesítés

Miután megkaptuk a jelentkezésed, az űrlapban megadott adatok alapján elkészítjük a szerződésedet és díjbekérődet, majd elküldjük őket az általad megadott email címre. Jelentkezésed a szerződés aláírásával és visszaküldésével, illetve a díjbekérő befizetésével válik véglegessé. Természetesen vannak túralemondási lehetőségeink is, ennek részleteit megtalálod, majd a szerződésedben.

4. lépés: Indulás!

Végül pedig, már csak annyit kérünk Tőled, hogy időben érkezz meg a túra indulópontjára. Sajnos nincs lehetőségünk a helyszínre történő lejutást és a bérelhető motorjaink mellett további motorok szállítását biztosítani, de ha tudunk, szívesen segítünk. Amennyiben segítségre lenne szükséged ezzel kapcsolatban, kérjük írj egy email-t az info@vmc-garage.com címre!

Tájékoztatók